• Aktuality
  • 03/2024 - Průběžné výsledky týmů, aktualizovaný Stodůlecký žebříček

03/2024 - Průběžné výsledky týmů, aktualizovaný Stodůlecký žebříček

19. 3. 2024

Do konce sezóny mužské soutěže zbývají většinou poslední tři kola a u žen je letošní sezóna již minulostí. Jak si v tuto chvíli vedeme? V přehledu níže se dočtete aktuální pozice týmů v jednotlivých soutěžích a také změnu umístění oproti minulým výsledkům.

Výsledky týmů jsou bilancovány oproti datu 3. února 2024. Najdete je zde.

Proběhla také aktualizace Stodůleckého žebříčku, kde najdete průběžné výsledky jednotlivých hráčů k 15. 3. 2024 srovnané oproti konci minulé sezóny.

 

Ženy mají dohráno

Družstvo žen završilo sezónu v 2. lize na 4. místě. Ve velice vyrovnané skupině naše ženy bojovaly o příčky nejvyšší, ale bohužel se poslední tři zápasy nepodařilo zvítězit. I přesto je to skvělý výsledek, ke kterému gratulujeme!

 

Muži stále bojují

Tým G

Zřejmě nejúspěšnějším týmem našeho oddílu se letošní sezónu stane tým G v sedmé třídě, který momentálně drží první místo. Co je ale to hlavní - v předposledním kole si kluci drží takový náskok, že z postupových pozic již nemohou spadnout. Postup do 6. třídy je tedy jistý a nezbývá než gratulovat!

Tým D

Postupové ambice měl i tým D v třetí třídě. Zde je bohužel šance postoupit již ztracena. I přesto tým směřuje k pěknému 4. místu.

Tým A

Zkušení hráči našeho Ačka si v divizi drží pohodlný střed tabulky s odstupem pouhých 2 bodů na třetí El Niňo. 

Tým E

Tým E ve velmi vyrovnané skupině čtvrté třídy drží tři kola do konce náskok 8 bodů na první sestupovou pozici. Ač matemticky ještě rozhodnuto není, tak praktický se zdá být udržení téměř jisté.

Tým F

V minulém shrnutí se právě tým F nacházel v nejtěžší pozici 2 body od sestupové příčky. Díky nasazení hráčů i nové posily Saši se podařilo odskočit na rozdíl 13 bodů od sestupové příčky, čímž si tým zajistil udržení v této soutěži. Gratulujeme!

Tým B

Také v první třídě se letos konal boj o udržení. A stejně, jako v páté třídě tým F, i zde se podařilo udržet. S rozdílem 10 bodů na sestupovou příčku je již jisté, že Béčko první třídu udrží. Gratulujeme!

Tým C

Oproti týmům B a F, tým C ve druhé třídě stále intenzivně bojuje svůj boj o udržení. Od sestupové příčky tento tým dělí pouhé 4 body. Je ale nutné podotknout, že vítězstvím v tomto týdnu (20. kole) by bylo udržení pojištěno. První sestupový tým TJ Sokol Michle C má totiž již 20. kolo odehráno a může tedy získat maximálně 6 bodů do konce sezóny. A pokud se podaří Céčku zvítězit proti poslednímu TJ Střížkov B, tak odskočí na 7 bodový rozdíl.

 

Legenda

   Pozice na "bedně"

   Přibližný střed tabulky

   Tady je třeba zamakat!

   Sestupová pozice

7. třída
TJ Sokol Stodůlky G

Výsledek po 17. kole
 

1. místo   1

 

2. liga žen
TJ Sokol Stodůlky

Konečný výsledek
 

4. místo   3

3. třída
TJ Sokol Stodůlky D

Výsledek po 19. kole
 

4. místo   1

 

Divize
TJ Sokol Stodůlky A

Výsledek po 19. kole
 

6. místo   2

4. třída
TJ Sokol Stodůlky E

Výsledek po 19. kole
 

8. místo   1

 

5. třída
TJ Sokol Stodůlky F

Výsledek po 19. kole
 

9. místo   0

1. třída
TJ Sokol Stodůlky B

Výsledek po 19. kole
 

10. místo   3

 

2. třída
TJ Sokol Stodůlky C

Výsledek po 19. kole
 

10. místo   1